Loading...

İSTAÇ'a Yalova Katı Atık Birliği'nden Ziyaret

İSTAÇ'a Yalova Katı Atık Birliği'nden Ziyaret

Yalova Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği üyesi Belediye Başkanları Odayeri Entegre Katı Atık Bertaraf Tesislerimizde incelemelerde bulundu.

Yalova İlçe ve Beldelerinin tek tek ele alındığı istişare toplantısına Altınova Belediye Başkanı ve aynı zamanda birlik başkanı Metin Oral, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Yalova Kadıköy Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Taşköprü Belde Belediye Başkanı Nedret Gülen, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve teknik personel katıldı. YA-KAB üyesi belediye başkanları ile İstaç Atık Uzmanları arasında tesis gezisi öncesi yapılan istişare toplantısında Yalova ilçelerinde ki Atık Yönetim faaliyetleri ele alındı.

Yalova ilçe ve belde belediyelerinde yakın gelecekte İSTAÇ-YA-KAB işbirliği ile neler yapılabileceği masaya yatırıldı. Yapılan istişare toplantısının ardından sırasıyla Tıbbi Atık Yakma, Depo Gazından Enerji Üretimi, Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisleri konuk belediye başkanları tarafından ziyaret edildi.